Půjčte si u nás elektrokolo. V naší půjčovně si můžete půjčit elektrokolo i kolo "obyčejné".

Součástí našich služeb je i půjčovna elektrokol. V dnešní době se stalo elektrokolo fenoménem, a opravdu není určeno „jen pro lenochy“, jak se kdysi posměšně říkalo. Na elektrokolech dnes trénují špičkoví sportovci a tak se stalo příjemným standardem pro cyklisty z řad amatérů i profesionálů. Elektrokolo poskytne všem, více či méně zdatným, větší komfort a požitek z cyklo výletů a sportu obecně. Projeďte se krásnou jihočeskou přírodou.  Zažijte Jižní Čechy ze sedla jízního kola. Kolo, nebo elektrokolo si můžete vypůjčit přímo v našem penzionu. Cena je od 400,- na den.

elbe-5898528_1920

ZVÝHODNĚNÁ JARNÍ AKCE!!!

Víkendový pobyt s elektrokoly

Na začátek turistické sezóny jsme pro Vás připravili zvýhodněnou nabídku na víkendové pobyty. Od půlky května do konce června je cena za osobu a den jen 850,- Kč. V této častce je zahrnuto jak ubytování, tak zapůjčení elektrokola z naší půjčovny.

Na kole po okolí Kamenného mlýna

Příroda Jihozápadních Čech přímo vybízí k cykloturistice a okolí Kamenného mlýna ještě snad více. Strakonicko a Volyňsko Vám nabídne spoustu různorodých cyklotras a zajímavých cílů Vašich cyklo výletů. Můžete zdolávat malebné kopce Pošumaví, nebo rovinaté vyjížďky po březích místních, řek, říček a rybníků. Rozjedete se podél vodácké řeky Otavy a můžete klidně dojet až do královského města Písek. Nebo vyjedete do blízkých kopců a narazíte napřiklad na krásný středověký mlýn v Hoslovicích.  Takových cílů je pro cyklisty v okolí Kamenného mlýna nesčetně mnoho. Pro náročnější cyklisty s důrazem na sportovní výkony není nic jednoduššího než vyrazit směr Šumava a dojet od nás z Kamenného mlýna na kole až na Lipno anebo dál…

Cykloturistika - Kamenný Mlýn